VerdaSpirito.org

Despre noi

Marius Adrian Udrea

Nicoleta Iorgulescu

Dragos Iorgulescu

Ideea site-ului a pornit de la dorinta de a avea un jurnal disponibil online. Totodata, asa cum ne inspiram si din relatarile altor persoane atunci cand vine vorba de schitarea/planificarea unor trasee, dorim sa dam inapoi (catre comunitate) ce putem.
Speram din tot sufletul ca informatiile sa va fie utile si, cel mai mult, ca macar anumite relatari/povesti sa va trezeasca dorinta si curiozitatea de a va sui pe bicicleta sau de a va urca in primul tren spre munte, pentru o drumetie. Sau macar de a merge pana la serviciu cu o bicicleta simpla, de oras :)

Aici nu vorbim despre suplimente nutrivite si antrenamente propice concursurilor. Nu suntem nici medici, nici sportivi de performanta, nici antrenori. Insa incercam a impartasi lucrurile pe care le invatam pe propria piele.

Ne adresam oamenilor normali si consideram ca "sportul de masa" chiar este pentru toata lumea (de la ture si plimbari la concursuri pentru amatori).

Nu trebuie sa atingi vreun record ca sa te apuci de plimbari cu bicicleta, alergari prin parc sau drumetii la munte. Dimpotriva, pe alocuri se pierde din farmecul privitului atunci cand esti cronometrat.
A nu se intelege ca denigram concursurile! Chiar ne plac unele dintre ele si tinem la o conduita sportiva, insa asta vine de la sine.

Site-ul este reflexia unor pasiuni ce cred ca ar putea fi incluse in hobby-ul "iesiri in natura".

Nu veti vedea reclame pe acest site intrucat nu monetizam continutul sau, iar materialele pot fi refolosite in baza licentei Creative Commons. Va stam la dispozitie pentru orice intrebari si sugestii.

Multumim pentru vizita!


Creative Commons License
This work by Verda Spirito is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at http://www.verdaspirito.org